023-3690000 support@webalist.eu

Aanbevelingen

Ik heb eind 2016 de ultieme website gekocht bij Webalist waar ik erg tevreden mee ben. Ron is sinds die tijd mijn online steun en toeverlaat. Hij staat altijd klaar om vragen te beantwoorden en om problemen voor mij op te lossen. De responstijd is over het algemeen snel. Bij hoge nood krijg ik zelfs in avond/ weekend antwoord – oftewel super fijn en service gericht. De instructiefilms voor WordPress en Active Campaign die bij de ultieme website behoren zijn overzichtelijk en handig. Binnenkort stap ik over naar de Easy Business Generator (een upgrade van de ultieme website). Ik hoop dat dat net zo’n succes is.

Marjolijn Gischler

Lijn in je werk

I’m NOT objective when it comes to the Easy Business Generator. I came with the idea of having a tool that will allow me to achieve the ambitious goal of starting a new business from zero and grow it to a million-dollar-business in 12 months.

I needed a powertool to help me. I knew what I wanted, and I asked Webalist to create it.

I was part of the design and planning process, I was the first client, I was their biggest critique. And although I’m using the Easy Business Generator only for a few weeks, it already helped me generate over € 63,000.

I’m a very happy client, as you can imagine.

The Easy Business Generator will NOT grow your business. But it will give you everything you need to grow your business in one simple, easy-to-use tool.

Nisandeh Neta

Happy Healthy Wealthy Wise

Ron, Kamiel en Merijn van Webalist, ik wil jullie als team bedanken voor het realiseren van mijn persoonlijke website www.topteam-mkb.nl. Zowel het meedenken om een goede interactie te krijgen met mijn bedrijfswebsite www.winwinwerkt.nl, het strakke proces van de implementatie, de servicegerichte houding en de snelle reactie op mijn vragen en wensen. Heel goed gedaan als team. Ik ben blij met het proces en het resultaat. Bedankt!’

Michal van Dantzig

Win Win Werkt

We werken binnen How to be a Business Woman nu ruim een jaar samen met Ron als ons contactpunt bij Webalist. Met al onze vraagstukken inzake onze website kunnen we bij hem terecht en we zijn erg tevreden over zijn werk. Hij reageert altijd erg snel, zoekt door totdat hij een oplossing heeft en is hier ook erg vindingrijk in. Hij is duidelijk een expert in zijn vak en is ook erg prettig in omgang, professioneel en altijd vriendelijk. We vinden het zeker een aanrader om met Ron te werken!

Mabel Duchossoy

How to be a Business Woman

In 3 dagen tijd hebben we alle content gemaakt voor onze nieuwe Ultieme Website. Inclusief de complete content voor ons eerste e-boek.
De diepgang van deze training is een fantastische aanvulling op onze huidige ervaring. Door de samenwerking tussen Succes met je Bedrijf, Webalist en Desingo, was de site in mum van tijd opgebouwd en ingeregeld, tot in het kleinste detail. 

Rob Kooijmans en Kitty Appels

Food Recall

Website(s) opzetten en onderhouden met Ron geeft mij de rust dat – wat er ook gebeurt – dit uithangbord van mijn organisatie goed zichtbaar is en blijft. De heldere afstemming met de marketing strategie, vormgeving en techniek maakt dat ik daar weinig woorden aan hoef te besteden. heerlijk ontzorgend dus!professioneel en altijd vriendelijk. We vinden het zeker een aanrader om met Ron te werken!

Remko Zuidema

Briqs

De samenwerking met Webalist is een gouden greep voor mij geweest. Hun kracht ligt in heldere communicatie met mij als klant, maar vooral in hun expertise op verschillende fronten.
Ze nemen mij een hoop werk uit handen, waardoor ik in staat ben mijn onderneming te laten groeien.
Ik krijg ook, waar nodig, begeleiding en steun als ondernemer.

Katrien Verheye

Juno Huidtherapie

Download nu 

E-book 'Website Effectiviteitstest

 

Share This